EETCAFE EXODUS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Exodus. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 3:44 Heb 2 en een half uur lopen wachten ondertussen nog steers me bestellint niet.
13 jul 2024 om 21:17 Duurde echt heel lang voor dat het eten was bezorgd. 2 keer gebeld om te vragen waar het eten bleef en elke keer werd er 10 minuten gezegd. Ik kan je vertellen het was het half uur geen 10 minuten. Verder smaakte het eten wel oke alleen niet warm
13 jul 2024 om 2:06 Mijn bestelling is nog niet aangekomen
12 jul 2024 om 10:54 Duurde veel langer dan aangegeven, kapsalon was niet te eten. Wel een aardige bezorger
8 jul 2024 om 2:08 Ik bestelde een pizza, maar deze was beschadigd en verbrand aan de randen. Ik zal hem niet opnieuw bestellen
7 jul 2024 om 21:12 De kapsalon smaakte alsof die al de hele dag daar gelegen had.
3 jul 2024 om 1:42 Erg laaaaaaaaaaaaaat echt kkkkkk
1 jul 2024 om 21:54 Dit was veen pizza.. en zeker niet met merguez maar ovale zwarte verbrande deeg met kaas tomaT en paar stukjes merguez En die wings zijn gwn kippenvleugels zonder panneerlaag..
1 jul 2024 om 11:53 Bestel hier vaker, maar dit was echt slecht en niet niet te eten, stokbrood gezond was super hard kon amper kauwen
29 jun 2024 om 1:32 Tijdens het wachten op de kapsalon moest ik me zelf aankleden en gaan halen, ik hoorde niet eens het woord sorry, het is een mislukking, ik raad het niet aan.
23 jun 2024 om 1:36 Eten was koud duurde langer als 2 uur meerdere malen gebeld met dat het er bijna was duurde nog elke keer heel lang uit eindelijk zeker 2 en half uur gewacht
18 jun 2024 om 21:04 Goed en lekker!